Köházy Festékáruházak  
Kőházy Festékáruházak Vissza a nyitóoldalra
CégismertetőGyártástechnológiaKereskedelemSzolgáltatásainkElérhetőségeinkKarrier
keresés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
regisztráció
Egyedi szín összeállítása
Kedvenc színeim
Kivitelezési tanácsadás
Akciók
Színkártyák
 
Kosár tartalmaKosár tartalma
0 db
termék
00,0 Ft
értékbenmegrendelem

 
Kivitelezési tanácsadások
 
Kivitelezési tanácsadás
keresés
 
 

Miért érdemes Rigips gipszkarton szerkezetet választani?  

A tanácsadást képekkel is megtekintheti, ha letölti:  Termék alkalmazás

    - mert a gipszkarton nem éghető anyag. Éghetőségi besorolása A2. Azontúl, hogy a gipszkarton lap nem ég, a gipszmagban kristályos formában           megkötött víz egy esetleges tűz esetén „beépített tűzoltóként viselkedik”, a gipszmagból elpárolog, és ez a vízgőz lassítja a szerkezet mentén a          tűzterjedést.

    - mert a gipszkarton nagyon jó helyiség-klimatizáló tulajdonságokkal rendelkezik.A gipszmag nagy mennyiségű párát képes befogadni, ezzel                       csökkentve a nyári időszakban a lakóhelyiségek páratartalmát. Ugyanakkor a téli, száraz fűtési szezonban a párát visszaengedi a helyiség                        levegőjébe, amitől hőérzetünk javul.

    - mert a gipszkarton szerkezetek jó hanggátlási tulajdonságúak. A gipszkarton válaszfalak és álmennyezetek, valamint a bennük elhelyezett                      ásványgyapot szigetelések segítségével jól gátolható a léghangok terjedése, és az egyéb, teherhordó szerkezetektől hang-lágy anyaggal                       elválasztott válaszfalak a testhangok okozta rezgéseket sem továbbítják.

    - mert a gipszkarton felületek jó közérzetet biztosítanak. A már korábban említett páraháztartás-szabályozáson túl a gipszkartonnak az a jó                       tulajdonsága is megvan, hogy átveszi a belső tér hőmérsékletét, emiatt a falfelület nem sugároz hideget, így a helyiséget nem érezzük                           hidegebbnek, mint amit a szobai hőmérő mutat.

    - mert a tévhittel ellentétben a gipszkarton jó teherbíró. A gipszkarton lapok a statikus terheket nagyon jól viselik, így a hozzájuk tartozó,                           megfelelően kiválasztott dűbelek segítségével négyzetméterenként akár 50 kg-ot is „ráakaszthatunk” a gipszkarton falra. Bátran felszerelhetjük rá         a konyhaszekrényt

    - mert a gipszkarton környezetbarát. Fő alkotói: a 12 rétegű karton, a gipsz és a víz természetes anyagok, sem előállításuk, sem beépítésük nem          szennyezi a környezetet. Sőt, a keletkező hulladék környezetkímélő elhelyezése sem okoz gondot.

    - mert jó hőszigetelő szerkezetek építhetők belőle. A közüzemi díjak optimálisra csökkentése ma már nagyon fontos az új otthont építők,                            lakásukat bővítők vagy felújítók számára. Elsősorban a tetőterek kialakításához tudunk hőszigetelési szempontból előnyös szerkezeteket ajánlani,          de egyéb hőszigetelő termékkekkel kiegészítve mindenki nagyon gazdaságosan üzemeltethető otthont teremthet önmaga számára.

    - mert költség- és időtakarékos. A szárazépítés sokkal kevésbé időjárás-érzékeny,mint a nedves építési technológiák, így akár télen is elkészíthetők        egy új lakóépület belső válaszfalai, álmennyezetei. Ugyanakkor a gipszkarton rendszer fajlagos ára is alacsonyabb a hagyományos építési                       rendszerekénél


 

Vissza

Kivitelezési tanácsadások
Partnereink
Stick It!Papírdepo.hu Kft.Lazúr festékek oldalaBognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető, üzletportál kivitelezés
 
Bankkártya elfogadó hely, bankkártyás fizetési lehetőség, CIB Bank Mastercard VISA VISA Electron
© Kőházy Tradíció Kft. webáruház készítés, szoftverfejlesztés